Program de Practica pentru studenti si masteranzi


ACTIONEAZA ACUM!
Trimite CV-ul tau pe adresa student@brom.ro pentru a accesa Programul de Practica pentru studenti si masteranzi creat si derulat de catre Banca Romaneasca in baza conventiei cadru privind efectuarea stagiului de practica in cadrul programelor de studii universitare sau masterat stabilite cu unitatea de invatamant prin care se solicita stagiul de practica.


BENEFICII MULTIPLE

Programul de practica Banca Romaneasca are o structura flexibila, oferind posibilitatea studentilor si masteranzilor de a beneficia atat de perspectiva practica, cat si de a continua cursurile facultatii pe care o urmeaza. Participantii vor dobandi o baza de cunostinte practice in domeniul bancar, vor interactiona cu profesionisti din mediul financiar si isi vor forma o imagine asupra fluxurilor si activitatilor specifice din acest domeniu.


DETALII LOGISTICE PROGRAM

Programul de Practica pentru studenti si masteranzi se deruleaza in cadrul sucursalelor Banca Romaneasca si in departamentele din Centrala bancii. Stagiul de practica este neplatit, iar durata este de minim o luna.
Trimite chiar acum CV-ul tau pe adresa student@brom.ro!