Program de Practica pentru studenti si masteranzi

"Cu noi, primul tau pas in cariera!"


ACTIONEAZA ACUM!

Programul de practica pentru student si masteranzi al Bancii Romanesti - "Cu noi, primul tau pas in cariera!" incepe acum, pentru tine.

Daca esti student sau masterand in cadrul unei facultati cu profil economic, acum ai oportunitatea de a face practica la Banca Romaneasca, in perioada martie - iunie 2021, in baza conventiei cadru privind efectuarea stagiului de practica in cadrul programelor de studii universitare sau masterat stabilite cu unitatea de invatamant prin care se solicita stagiul de practica.


BENEFICII MULTIPLE

Programul de practica derulat de Banca Romaneasca are o structura flexibila, oferind posibilitatea studentilor si masteranzilor de a beneficia atat de perspectiva practica, cat si de a continua cursurile facultatii pe care o urmeaza.

Participantii la acest program vor dobandi o baza de cunostinte practice in domeniul bancar, vor interactiona cu profesionisti din mediul financiar si isi vor forma o imagine asupra fluxurilor si activitatilor specifice din acest domeniu.

Programul de Practica se va derula in cadrul sucursalelor Banca Romaneasca si in departamentele din Centrala bancii, in functie de disponibilitatea tutorilor si de posibilitatea asigurarii unui spatiu adecvat care sa garanteze respectarea regulilor de distantare sociala.

Durata stagiului de practica este de minim o luna si de maxim trei luni.


DETALII LOGISTICE DESPRE PROGRAM

Perioada de inscriere in programul "Cu noi, primul tau pas in cariera!" este 01-20 martie 2021, interval in care poti trimite CV-ul si o scrisoare de intentie pe adresa student@brom.ro, cu specificarea denumirii programului si a localitatii in care doresti sa desfasori stagiul de practica.

Divizia Resurse Umane