Începând cu 15 noiembrie, Banca Românească lansează campania "Bonus 3%". Astfel, posesorii de carduri de credit sunt răsplătiţi cu 3% bonus, sumă returnată pe card, pentru cumpărăturile în valoare de cel puţin 200 de lei efectuate până la data de 31 ianuarie 2013, la oricare dintre următoarele categorii de comercianţi: supermarketuri, benzinării, magazine de echipamente electronice, electrocasnice (inclusiv operatori de telefonie mobilă şi magazine care comercializează echipamente de telecomunicaţii), precum şi agenţii de turism. Valoarea maximă a bonusului acordat este de 150 lei/lună.

Mai mult, în perioada 1 noiembrie -31 decembrie 2012, cumpărăturile mai mari de 200 de lei pot fi achitate în 3 sau 6 rate lunare cu 0% dobândă şi 0 lei comision de activare, prin Programul de Plată în rate.

Campania "Bonus 3%" nu este valabilă pentru clienţii care au obţinut cardurile în cadrul Campaniei "Recomandă un prieten", începand cu septembrie 2012. Aceştia beneficiază de 5% bonus înapoi pe card pentru fiecare tranzacţie de cumpărături efectuată până la 31 ianuarie 2013, indiferent de valoarea acesteia.