Depozitele în euro oferă dobânzi avantajoase, iar opţiunile de plată sunt multiple: în avans, lunar sau la scadenţă.

În perioada 2 mai - 15 iunie 2012, Banca Românească derulează o nouă campanie care îi premiază pe deponenţii cu economii în euro.

Conform regulamentului promoţiei, pentru fiecare multiplu întreg de 5.000 de euro depuşi într-un depozit sau în mai multe depozite constituite sau reînnoite în perioada campaniei, clientul va primi 1 punct de participare la tragerea la sorţi.

Pentru a fi eligibil pentru premiile campaniei, depozitele astfel constituite trebuie să fie în vigoare la data încheierii campaniei. Clienţii eligibili pot participa la tragerea la sorţi cu toate punctele adunate pe parcursul campaniei, fiecare dintre puncte reprezentând o nouă şansă de câştig.

Tragerea la sorţi care va avea loc pe 18 iunie 2012 va desemna 3 câştigători, fiecare premiu constând într-un sejur de 3 zile, pentru 2 persoane, la Hotelul Rina (4*) din Sinaia.

Regulamentul integral al campaniei poate fi consultat pe site-ul băncii: www.banca-romaneasca.ro/pentru-tine/economisire/promotie-depozite-in-euro/promotii.html