Începând cu această săptămână, Banca Românească pune la dispoziția clienților săi persoane juridice contul special dedicat administrării TVA, gestionat în conformitate cu reglementările OG 23/2017 aplicabile în prezent.

Pentru acest nou produs din portofoliul Banca Românească nu se percepe comision de administrare/inactivitate. Comisionul aplicat tranzacțiilor intra/interbancare efectuate în acest cont este cel standard, conform listei de comisioane aferente clienților tip SBB, respectiv clienților Large Corporate și Comercial.

Contul dedicat TVA este disponibil în RON, EUR, USD și se deschide utilizând același flux din punct de vedere tehnic ca și conturile curente standard (inclusiv desemnarea și atașarea persoanelor împuternicite) și poate fi activat și utilizat și prin Internet Banking.

Contul special dedicat administrării TVA de la Banca Românească permite depuneri de numerar, creditări intra și inter-bancare, debitări de tipul plăților intra și interbancare, transferuri între conturi proprii. Acest cont nu permite retrageri de numerar sau atașarea de card.