Va anuntam ca incepand cu data de 16 aprilie 2015, intra in vigoare noile Conditii Generale de Afaceri (CGA) pentru Persoane Fizice, editia Aprilie 2015. Acestea reprezinta unul din principalele documente care guverneaza relatia Bancii cu clientii sai si include principalele prevederi care administreaza relatia de cont curent cu clientii persoane fizice. Pentru clientii care au deschis un cont curent inainte de 16 aprilie 2015, incepand cu 22 iunie 2015, isi inceteaza valabilitatea editia Octombrie 2011 a CGA si a Termenilor si Conditiilor de Cont Curent pentru persoane fizice.

Conditiile Generale de Afaceri pentru Persoane Fizice - editia Aprilie 2015 pot fi consultate aici.

Incepand cu data de 16 aprilie 2015, intra in vigoare si Lista Dobanzi Conturi, document care prezinta informatii despre dobanzile aplicate conturilor clientilor persoanelor fizice, precum si despre pachetele de produse si servicii oferite clientilor persoane fizice. Astfel, procentele anuale de dobândă standard aplicate conturilor curente tranzactionale, de incasare pensii si salarii, devin 0%. Documentul poate fi consultat aici.

Incepand cu data de 16 aprilie 2015, intra in vigoare o noua versiune a Listei de Comisioane Persoane fizice si a Conditiilor Generale de Utilizare a Cardurilor de Debit pentru Persoane Fizice.