Banca Românească S.A., membra a Grupului National Bank of Greece, acorda o deosebita importanta identificarii unor eventuale practici necorespunzatoare ale salariatilor sai in activitatea desfasurata, dezvoltand in acest sens reglementari interne, precum si canale de raportare care sa asigure comunicarea, cu buna credinta, a ingrijorarilor personalului BROM si ale tertelor parti cu privire la actele necorespunzatoare si/sau practicile de contabilitate si audit care contravin practicilor internationale si prevederilor aplicabile, precum si cu privire la frauda, coruptie sau conflicte de interese, identificate in cursul desfasurarii activitatii sau relatiei de colaborare cu Banca.

Orice membru al personalului sau terta parte poate transmite aceste ingrijorari catre Biroul de Raportare stabilit la nivelul Bancii, prin utilizarea oricarui canal de raportare din cele de mai jos:

  • prin e-mail la adresa info.ac@brom.ro;
  • prin fax la numerele: + 4021.305.9563 sau + 4021.305.9689
  • prin scrisoare, la Biroul de Raportare (Divizia Conformitate) - Str. George Constantinescu nr. 3, sector 2, Bucuresti, Cladirea Upgrownd Center, intrarea D, etaj 1.

Toate rapoartele primite vor fi investigate cu respectarea confidentialitatii si protectia persoanelor care transmit astfel de rapoarte