Te rugam sa utilizezi acest formular exclusiv pentru solicitari privind amanarea platii ratelor pana la 2 luni sau pentru reclamatii

IMPORTANT! Utilizeaza formularul de mai jos pentru solicitarea amanarii platii ratelor pentru credite ipotecare, consum cu ipotecă, sau nevoi personale.

Selecteaza in campul "Entitate BROM reclamata" sucursala in care ai semnat contractul de credit.

Selecteaza in campul "Motiv reclamatie" optiunea "Suspendare temporara rate".

Selecteaza in campul "Produsul reclamat" produsul pentru care soliciti amanarea ratelor.

Completeaza toate celelalte campuri cu informatiile solicitate (Nume, CNP, etc.) si apasa "Trimite".

Completeaza in campul "Descrierea Reclamatiei" informatii detaliate pentru fiecare produs (tipul creditului /numarul si data contractului/ numar luni perioada de suspendare solicitat)

Utilizati acest formular si pentru orice reclamatie pe care doriti sa o faceti legata de produsele si serviciile Banca Romaneasca.


Prin completarea acestui formular va exprimati acordul ca datele dumneavoastra personale sa fie operate de Banca Romaneasca SA in scopul primirii unui raspuns la solicitarea dvs. Mai multe detalii despre prelucrarea datelor personale in cadrul Bancii Romanesti gasiti in acest link: Nota de Informare.


Daca datele sunt corecte şi sesizarea făcută este validă, veţi fi contactat / banca urmeaza sa depuna toate diligentele pentru a va transmite un raspuns in termenul legal, cu precizarea ca, in situatia creata de prezenta virusului COVID19, termenul ar putea fi depasit.

Va multumim pentru intelegere


1500
1500

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.