Cu o reţea formată din 89 sucursale, dorim să fim aproape de tine şi să-ţi aducem aceleaşi servicii de calitate cu care te-am obişnuit.

Te aşteptăm la sucursalele noastre din toată ţara!

Sucursale Banca Românească
Reţeaua de ATM-uri Banca Românească


Program de lucru cu publicul:

Luni - Vineri
09:00 - 16:30

În cadrul programului de lucru zilnic, salariatii beneficiază prin rotatie de o pauză de masă de 30 de minute, pentru care pot opta în intervalul 12:00 - 14:30.
Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru a optimiza timpul de asteptare al clientilor în sucursalele Băncii în acest interval de timp.

********

Va comunicam ca incepand cu data de 20.09.2021, activitatea sucursalei Sighetu Marmatiei (Sighetu Marmatiei, Piata 1 Decembrie 1918, nr.12, Bloc O2) se va transfera la sucursala Baia Mare (Baia Mare, Bld.Traian, Nr.6, parter).
Operatiunile clientilor sucursalei Sighetu Marmatiei , vor putea fi efectuate la sucursala Baia Mare sau la orice alte sucursale din tara, incepand cu 20.09.2021.
Dragi clienți,

În perioada 2 august - 1 octombrie 2021, Sucursala Banca Românească "Brașov" din Str. Traian Grozavescu Nr. 1 va fi renovată, pentru vă putea pune la dispoziție produse și servicii de calitate într-un spațiu modern și primitor. În aceasta perioadă, toate operațiunile pentru clienții sucursalei "Brașov" se desfășoară în Sucursala "Brașov Astra", Calea București Nr. 78 A, parter.

În perioada 23 august - 1 octombrie 2021, Sucursala Banca Românească Ploiesti din Str. Ctin. Dobrogeanu Gherea Nr. 1A, Bloc D si E va fi renovată. În aceasta perioadă, toate operațiunile pentru clienții Sucursalei Ploiesti se vor desfășura în Sucursala Ploiesti Republicii situata in Bulevardul Republicii Nr. 110, Bloc 15A, parter sau prin Call Center Tranzactional/Internet Banking.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegere.

Echipa Banca Românească