Citim in iarba 2015

Vreme bună? Din plin! Iubitori de cărți și de natură? Chiar foarte mulți! Pe scurt: evenimentul Citim în iarbă a fost și în acest an unul extrem de interesant și de antrenant, deopotrivă. Cei care au ajuns sâmbătă (13 iunie) în Herăstrău și au participat la inițiativa culturală deja cu tradiție, organizată de către Agenţia "Deci se poate", pot confirma fără ezitare. Și în acest an, Banca Românească a revenit în calitate de partener al evenimentului pentru că ne place tot ceea ce se întâmplă acolo și pentru că știm că acolo ne putem întîlni cu un public aflat la vârsta întrebărilor, căruia îi putem oferi, într-un limbaj familiar și accesibil, informații interesante din domeniul financiar.

Organizatorii evenimentului au pregătit o mulțime de surprize pentru cei prezenți, de la schimburi de cărți, până la întâlniri cu scriitori români celebri sau concursuri de citit viteză în perechi și piese de teatru sau ateliere pentru copii.

Banca Românească a organizat pentru copii o activitate de tip treasure-hunt, în care copiii au pornit în căutarea unor bancnote simbolice (BRON) cu ajutorul cărora au putut "cumpăra" anumite produse. Perimetrul în care s-a derulat activitatea a fost jalonat de pancarte și quizz-uri și copiii au învățat jucându-se despre originile trocului, zeița protectoare a banilor sau despre rezerva de aur a României.

Banca Românească susţine educația financiară și se implică activ în evenimente culturale care pun accentul pe interacțiunea cu publicul de toate vârstele.