Banca Românească - scurt istoric


Cu 30 de ani de experiență pe piața bancară, Banca Românească se poziționează - prin soluțiile diversificate pe care le propune persoanelor fizice și juridice - ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității.

Înființată în 1992, ca bancă comercială universală, Banca Romanească operează o rețea națională de distribuție de aproape 85 de unități, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să participe la diferite programe de dezvoltare românești și europene. Banca este un furnizor consacrat de credite ipotecare, inclusiv în cadrul programului guvernamental "Prima Casa", un actor important în acordarea de împrumuturi de către Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură, dar și un partener bancar apreciat pe segmentul de economisire.

Organizațional, ne dorim să dezvoltăm și să consolidăm o cultură corporate bazată pe performanță şi dezvoltarea angajaților, a cărei conștientizare și asumare să încuranjeze membrii echipelor să depună mai mult efort pentru atingerea țintelor stabilite în strategia de business.

Pentru atingerea acestui obiectiv ne-am stabilit un set de valori care să ne ghideze în tot ce facem:

  • Parteneriat și Colaborare
  • Profesionalism și Responsabilitate
  • Flexibilitate și Adaptabilitate
  • Dezvoltare continuă
  • Spirit de echipă
  • Respect și Integritate

Sunt valori care vin din zeci de ani de experiență și care ne ajută nu doar să tratăm clienții cu respectul pe care îl merită, ci și să ne găsim împlinirea în activitatea de zi cu zi.


Te așteptăm să te convingi că … Vorbim pe limba ta!