Banca Românească (BROM) a obținut acreditarea Autorității pentru Digitalizarea României pentru accesarea produselor bancare la distanță cu identificare video, asigurând astfel o experiență digitală completă și sigură pentru clienții băncii.

BROM a dezvoltat și pune la dispoziția persoanelor fizice platforma www.e-bancamea.ro care poate înrola clienți noi 100% online, de pe un telefon mobil, tabletă, laptop sau desktop, confirmând astfel angajamentul pentru digitalizare și oferirea de produse și servicii bancare moderne, la cele mai înalte standarde.

Prin intermediul acestei platforme digitale, banca oferă acces facil, rapid și sigur la un pachet complex de produse si servicii: cont curent în lei, card de debit premium (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert și Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSential.

Platforma face posibilă înrolarea 100% online în numai 10 minute, după parcurgerea a patru pași:

1. IDENTIFICARE - BROM colectează un prim set de date de la viitorul client în vederea începerii procesului de înrolare.

2. DESPRE TINE - Banca solicită elementele de identificare ale clientului.

3. APEL VIDEO - BROM validează informațiile furnizate de client prin intermediul unui apel video.

4. SEMNARE - Viitorul client BROM semnează electronic documentele asociate pachetului eSential.

La finalul procesului, clientul intră în posesia contractului semnat digital, a credențialelor de acces la soluția de Internet Banking, iar, ulterior, primește prin poștă cardul de debit premium, MasterCard Gold.

Utilizatorii care accesează platforma www.e-bancamea.ro și aplică pentru pachetul eSential beneficiază de comisioane zeropentru serviciile incluse în pachet - deschiderea și administrarea lunară a contului curent în lei, administrarea cardului de debit, retragerea de numerar de la orice bancomat, administrarea serviciului Internet Banking și activarea serviciului SMS Alert. În plus, după înrolarea online și obținerea Pachetului eSential, clientul poate beneficia și de alte avantaje la produsele și serviciile Băncii Românești precum reduceri de dobândă pentru creditele de consum și cele ipotecare și comision de administrare zero pentru conturile curente în valută asociate Pachetului eSential.

Banca Românească oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu o rețea teritorială de aproape 85 de sucursale și agenții, Banca Românească se poziționează în prezent - prin soluțiile diversificate pe care le propune nevoilor financiare ale persoanelor fizice și juridice - ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității.