București, 21 Septembrie 2020.

Banca Românească primește în toate unitățile sale cereri pentru credite în cadrul programului guvernamental "Noua Casă" și oferă solicitanților beneficii suplimentare alături de partenerii săi - retailerul electro-IT Flanco și compania de asigurări EximAsig.

Creditele "Noua Casă" de la Banca Românească pot fi accesate la o rată a dobânzii de 4,41% și o marjă fixă de 2%, fără comision de analiză dosar sau de rambursare anticipată, banca percepând doar un comision lunar de gestiune al garanţiei datorat FNGCIMM, de 0.0334% din soldul garanției. Nivelul DAE este de 4,75% (pentru un credit de 225.000 RON, acordat pe o perioadă de 30 de ani).

Solicitanții care vor contracta un credit "Noua Casă" de la Banca Românească până la finalul lui 2020 vor beneficia și de bonusuri oferite de retailerul electro-IT Flanco și compania de asigurări EximAsig. "Achiziționarea unei locuințe este o investiție ce contribuie la schimbări semnificative în viața noilor proprietari. De aceea, echipa noastră, alături de parteneri extraordinari, oferă, la semnarea contractului de credit, beneficii imediate foarte utile: voucher cadou de până la 1.000 de RON de la Flanco pentru cumpărături de casă nouă - valoarea voucherului cadou este în funcție de suma totală a cumpărăturilor făcute de semnatarul contractului de credit în magazinele Flanco și 15% reducere la asigurarea facultativă a locuinței oferită de compania de asigurări EximAsig", a declarat Oana Ilie, Director General Adjunct la Banca Românească.

Pentru creditele "Noua Casă", Banca Românească solicită un avans minim de numai 5% din prețul de achiziţie pentru toate categoriile de locuinţe, în cazul în care preţul este de maximum 70.000 EUR, echivalent lei, respectiv de 15% din prețul de achiziție al locuințelor noi, în cazul în care prețul este cuprins între 70.001 EUR şi 140.000 EUR, echivalent lei.

Banca Românească este un furnizor consacrat de credite ipotecare fiind totodată și un jucător activ în cadrul programelor guvernamentale "Prima Casă"/"Noua Casă" încă de la lansarea acestora. Detalii despre oferta Băncii Românești pentru "Noua Casă" și despre beneficiile acordate de partenerii săi, pe https://www.banca-romaneasca.ro/pentru-tine/credite/creditul-pentru-casa/credit-noua-casa/promotie.html.

***

Banca Româneasca oferă de 28 de ani clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu o rețea teritorială de aproape 100 de sucursale și agenții, Banca Românească se poziționează în prezent - prin soluțiile diversificate pe care le propune nevoilor financiare ale persoanelor fizice și juridice - ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității. Detalii despre oferta Băncii Românești puteți afla accesând www.banca-romaneasca.ro.