În aceste zile în care personalul medical depune eforturi intense și își asumă riscuri majore pentru asigurarea continuității funcționării sistemului medical, Banca Româneasca lansează un pachet financiar special conceput pentru cadrele medicale prin care contribuie la siguranța și bunăstarea financiară a celor aflați în prima linie în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Astfel, prin Pachetul NOBIL, Banca Românească pune la dispoziția cadrelor medicale o ofertă bancară completă, în condiții de preț excepționale, care include, printre altele:

• comisioane zero de administrare cont curent, emitere card de debit, administrare card de debit, retragere numerar de la ATM-urile proprii și ale altor bănci, național și internațional, administrare serviciu Internet Banking "e-bancamea";
  • dobânzi mai mari la depozitele în lei nou constituite;
  • reduceri de marje de până la 38% pentru creditele ipotecare/imobiliare în lei;
  • taxă zero de evaluare a garanției pentru creditele ipotecare/imobiliare în lei;
  • reduceri de marje de până la 53% la creditele de consum în lei;
  • cotații preferențiale la schimburi valutare în cont, indiferent de sumă.

Pentru detalii, personalul medical poate apela la Telebanking-ul Banca Românească, 021 304 80 04, de luni până vineri (zile lucrătoare), în intervalul 09:00 - 16:00.

***

Banca Românească oferă, de peste 27 de ani, clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Banca operează o rețea națională de distribuție de peste 100 de sucursale, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să participe la diferite programe de dezvoltare românești și europene. Banca Românească este un furnizor consacrat de credite ipotecare în cadrul programului guvernamental "Prima Casă" și un actor important în acordarea de împrumuturi de către Agenția de Plăti și Intervenții în Agricultură.

Pentru informații suplimentare: pr@brom.ro.