Completați formularul de mai jos numai după ce ați citit toate informațiile furnizate în această pagină, precum și cele aflate pe link-urile prezentate mai jos.

DETALII IMPORTANTE:

  • Criteriile de eligibilitate pentru a beneficia de prevederile OUG37 sunt: (1). Veniturile dvs. sau ale familiei (soț/soție, părinți și copii care locuiesc și gospodăresc împreună cu împrumutatul) au fost afectate, direct sau indirect, din cauza pandemiei COVID-19 și sunteți în imposibilitate de a onora obligațiile de plată asumate. (2). Nu înregistrați restanțe la data de 16 martie 2020 (data instaurării stării de urgență) sau ații achitat între timp restanțele respective. (3). Creditul pentru care solicitați amânarea obligațiilor de plată a fost acordat până la data de 30 martie 2020 inclusiv, data scadenței finale a obligațiilor de rambursare a ratelor este ulterioară datei de 30 martie 2020, inclusiv, și nu a fost declarată scadență anticipată. (4). Prelungirea duratei creditului cu perioada suspendării obligației de plată nu depășește limita de vârstă prevăzută de normele interne de creditare, adică 70 de ani. (5). Aveți acordul celorlalte părți din contractul de credit, inclusiv acordul garantului/ garanților (proprietarul/ proprietarii imobilului ipotecat sau al altui bun adus in garantie).
  • Solicitarea dvs. trebuie formulată până pe data 15.06.2020.
  • Asigurați-vă că ați furnizat datele cerute în câmpurile obligatorii, marcate cu * (nu veți putea trimite acest formular fără a completa aceste date. Folosiți datele de contact (nume, telefon, adresă e-mail) declarate în relația cu banca.
  • Acordați o atenție deosebită completării corecte adresei de e-mail pentru a putea comunica în scris pe acea adresă de e-mail. Citiți cu atenție informările legale din această pagină și bifați casuțele corespunzătoare. Conform legii, avem nevoie de acordul dvs. pentru a putea procesa solicitarea. Înainte de a ne transmite informațiile solicitate, vă rugam să citiți "Nota de Informare cu privire la prelucrările de date în contextul COVID-19" (accesați linkul de la finalul formularului de mai jos).
  • Vă rugăm să nu completati mai multe cereri deoarece, prin completarea unei singure cereri, facilitatea de suspendare rate se va aplica tuturor creditelor eligible pe care le detineți. În cazul în care doriți suspendarea plăților doar pentru un anume credit (sau credite), completați formularul o singură dată și apoi, trimiteți pe email, la adresa suspendareplati@brom.ro, un mesaj în care menționați că doriți suspendare rate doar pentru un anume credit/credite, scrieți tipul creditului/creditelor și numărul/numerele de contract, iar apoi adăugați Numele, Prenumele și CNP-ul dvs.
  • Perioada pentru care se acordă facilitățile de suspendare la plată a ratelor poate fi implementată o singură dată - vă rugăm să luați în considerare această informație atunci când decideți perioada pentru care transmiteți solicitarea de suspendare. Prelungirea sau modificarea perioadei nu va mai fi posibilă ulterior implementării.
  • Pentru informații legate de OUG 37/2020 sau asistență în completarea formularului, vă rugam să ne sunați la telefon 021 304 80 04, în intervalul 09:00 - 16:00. În această perioadă avem un număr foarte mare de solicitări și pot exista situații în care serviciile noastre să nu fie la același nivel cu care v-am obișnuit. Ne cerem scuze pentru creșterea timpului de așteptare. Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru susținerea clienților noștri și vom răspunde la toate solicitările dvs.
  • În urma procesării datelor furnizate de către dvs. în acest formular, decizia băncii va fi comunicată în termen de maxim 15 zile, pe adresa de e-mail furnizată de dvs. și, în caz favorabil, ea va produce efecte de la data transmiterii formularului completat de pe site. În perioada de suspendare se va calcula dobanda, în conformitate cu prevederile contractuale, ce va fi achitată ulterior astfel: (1) în cazul creditelor garantate cu ipotecă (ipotecar, credit de nevoi personale cu ipotecă, Prima Casa), eșalonat, în 60 de rate lunare egale, începând cu luna imediat urmatoare încheierii perioadei de suspendare, reprezentând o creanță distinctă; (2) în cazul creditelor de consum (exceptând Cardul de Credit și Overdraftul), prin capitalizarea dobânzii la soldul creditului și eșalonarea pe perioada rămasă de creditare. Maturitatea creditului se va prelungi cu o perioadă egală cu cea de suspendare, fără a se depăși limita de vârsta de 70 ani.

Pentru informații cu privire la raporatea la Biroul de Credit S.A, apăsați aici.

* câmp obligatoriu