Stimate client,

Echipa Helpdesk Internet Banking oferă suport telefonic la numărul 021.305.95.85 de luni pana vineri, în intervalul orar 08:00 - 23:00.

Te rugăm sa ne contactezi telefonic în special pentru deblocarea accesului și/sau resetarea parolei la aplicația e-bancamea.

Pentru alte situații, cum ar fi cele referitoare la utilizarea aplicației, modul de efectuare a operațiunilor sau alte informații generale, te rugăm să ne scrii la adresa de email ib@brom.ro. Menționează în mesaj numele tău și numărul de telefon la care te vom contacta.

Informații generale despre aplicația Internet Banking găsești aici pe site, în secțiunile "Despre" și "Întrebări frecvente". În secțiunea "Documente" poți consulta Termenii și condițiile de utilizare și găsești informații referitoare la termenele de procesare a plăților, precum și alte informații utile.

Manualele de utilizare ale aplicației sunt disponibile în aplicație în secțiunea 'Suport' și prezintă modul în care poate fi creat un beneficiar pentru o plată în lei sau în valută, cum se poate efectua o plată, prin ce meniu se poate efectua un schimb valutar sau iniția o plata de utilități, etc.

Comisioanele aplicate de bancă pentru operațiunile de plată efectuate prin e-bancamea sunt disponibile în versiunea desktop a aplicației, în pagina principală, meniul comisioane.

Vă mulțumim.
Echipa Internet Banking (e-bancamea) Banca Romanească