Stimate client,

În contextul instituirii stării de urgență precum și a măsurilor menționate în Ordonanțele Militare, Banca Românească continuă să susțină activitățile de prevenire a riscului de contagiune cu virusul COVID19.

La nivelul sucursalelor băncii am luat măsura reducerii programului de lucru cu publicul (programul actual este 10:00-16:00, de luni până vineri) pentru a diminua perioada de expunere și interactiune dintre clienți și personalul băncii.

În același tip, încurajăm clienții băncii sa folosească cât mai des aplicația noastră de Internet Banking, e-bancamea.

Toate acestea creează un volum mai mare de activitate și pot exista situații în care serviciile noastre de Internet Banking să nu fie la același nivel cu care te-am obișnuit. Noi depunem toate eforturile pentru susținerea clienților noștri și te asigurăm că răspundem la toate mesajele pe care le primim.

Echipa Helpdesk Internet Banking oferă suport telefonic la numărul 021.305.95.85 de luni pana vineri, în intervalul orar 08:00 - 20:00.

Te rugăm sa ne contactezi telefonic în special pentru deblocarea accesului și/sau resetarea parolei la aplicația e-bancamea.

Pentru alte situații, cum ar fi cele referitoare la utilizarea aplicației, modul de efectuare a operațiunilor sau alte informații generale, te rugăm să ne scrii la adresa de email ib@brom.ro. Menționează în mesaj numele tău și numărul de telefon la care te putem contacta.

Informații generale despre aplicația Internet Banking găsești aici pe site, în secțiunile "Despre" și "Întrebări frecvente". În secțiunea "Documente" poți consulta Termenii și condițiile de utilizare și găsești informații referitoare la termenele de procesare a plăților, precum și alte informații utile.

Manualele de utilizare ale aplicației sunt disponibile în aplicație în secțiunea 'Suport' și prezintă modul în care poate fi creat un beneficiar pentru o plată în lei sau în valută, cum se poate efectua o plată, prin ce meniu se poate efectua un schimb valutar sau iniția o plata de utilități, etc.

Comisioanele aplicate de bancă pentru operațiunile de plată efectuate prin e-bancamea sunt disponibile în versiunea desktop a aplicației, în pagina principală, meniul comisioane.

Vă mulțumim.
Echipa Internet Banking (e-bancamea) Banca Romanească