Colectare de numerar a încasărilor

Dacă aveţi mai multe magazine şi încasările dumneavoastră trebuie concentrate în contul dvs curent, Banca Românească vă poate asigura colectarea şi transportul încasărilor de la locaţiile indicate de dumneavoastră către Bancă. Colectarea se poate efectua non stop în funcţie de programul dumneavoastră de funcţionare, inclusiv în zilele nebancare (sărbătoare sau weekend) în baza unui grafic de transport agreat în prealabil.

Banca asigură colectarea la nivel naţional prin intermediul transportatorilor agreaţi.


Colectare de facturi utilităţi

Sunteți prestator de servicii sau emitent de facturi? Acum aveți posibilitatea de a vă alătura furnizorilor de servicii precum Cosmote, Romtelecom, Vital Baia Mare și Aquaserv Tulcea, care au decis să își încaseze într-un mod centralizat facturile emise, fără a-și extinde reţeaua proprie de casierii sau de agenţi încasatori. Astfel, abonaţii dumneavoastră plătitori vor putea plăti facturile direct în contul colector, prin mai multe canale puse la dispozitie de bancă: ghișee bancare, ATM-uri, Debit Direct, Internet Banking.


Colectare creanţe prin Debit Direct Intrabancar

Este modalitatea automată de colectare a creanţelor dumneavoastră, la scadenţă, direct din contul clienţilor plătitori. În baza fisierului cu instrucţiuni DD primit de la Colector, Banca debitează conturile plătitorilor cu sumele din fişierul electronic.