Banca Românească oferă clienţilor săi servicii de factoring printr-un departament dedicat ce îşi doreşte să satisfacă nevoile de factoring ale mediului de afaceri din Romania.

Despre factoring

Factoring-ul Domestic cu Recurs implică administrarea si finanţarea facturilor generate de relaţiile de afaceri dintre parteneri de pe piaţa locală, având ca avantaje îmbunătăţirea rapidă a lichidităţilor companiei, administrarea integrală a facturilor aferente relaţiilor cesionate, personal dedicat, procese eficiente de colectare a facturilor, reducerea riscurilor faţă de situaţiile de neîncasare a facturilor, sistem de raportare particularizat pe nevoile companiei şi acordarea finanţării în lipsa unor garanţii materiale.

Beneficiile dvs

  • Transformarea imediată în lichidităţi a unei părti din valoarea creanţelor dvs,
  • Gestionarea creanţelor dvs., reducerea costurilor de operare, monitorizarea îndeaproape şi raportarea in timp real către dvs,
  • Evaluarea ratingurilor de credit pentru clienţii dvs, reducând astfel riscul de neîncasare,
  • Îmbunătăţirea indicatorilor dvs. bilanţieri.

Care este costul serviciului de factoring?

Comisionul de factoring: perceput procentual la valoarea totală a fiecărei facturi şi reprezintă administrarea, colectarea şi monitorizarea riscurilor aferente creanţelor cesionate.

Dobânda: calculată zilnic la soldul limitei de credit şi corespunde procentului de finanţare aplicat la soldul, din orice moment, a avansurilor primite ca finanţare.