Alegeți autentificarea biometrică - descărcați aplicația BROM Pay din Google Play sau din App Store pentru o experiență de cumpărături online simplă și rapidă, în condiții de maximă siguranță.

Prin intermediul aplicației BROM Pay, atunci când inițiați plata în cadrul unui magazin online, pe ecranul telefonului dvs. apare o notificare de tip push iar prin accesarea acesteia se deschide o pagină de autorizare biometrică.

Confirmarea biometrică a tranzacției se face prin atingerea senzorului de amprenta al telefonului sau prin altă metodă de autentificare biometrică disponibilă pe telefon (recunoaștere facială, iris sau voce).

În aplicația biometrică BROM Pay puteți vizualiza atât tranzacțiile online efectuate, cât și informații despre fiecare tranzacție în parte, pentru toate cardurile pe care le dețineți la Banca Românească.

Printr-o simplă atingere a cardului se pot verifica tranzacțiile e-commerce pe care le-ați autorizat biometric pe cardul respectiv.

IMPORTANT:

  • pentru ca o tranzacție să fie autentificată biometric, comerciantul la care se efectuează tranzacția sau procesatorul de tranzacții al comerciantului trebuie să fie înrolat în protocolul de securitate 3DSecure. În cazul în care acesta nu este înrolat, clientul nu primește notificarea de tip push și tranzacția se efectuează prin flux normal, nesecurizat.
  • Banca Românească nu stochează datele biometrice ale clientului, acestea rămânând în continuare pe telefonul dvs.

Descărcați aici aplicația BROM Pay:

Google Play
App Store