Puteţi avea un card de credit MasterCard Gold de la noi dacă:

  • sunteţi cetăţean român sau străin*, cu rezidenţă temporară sau permanentă în România
  • aveţi vârstă cuprinsă între 24 şi 70 de ani
  • venitul cumulat trebuie sa fie multiplu de 600 Lei, proportional cu numarul membrilor de familie, dar nu mai putin de 3000 Lei

  • sunteţi salariat şi aveţi vechime la actualul loc de muncă de minimum 3 luni.

Sunt acceptate şi alte categorii de venituri. Pentru a afla care sunt categoriile de venituri acceptate, adresaţi-vă unui consultant de vânzări în sucursalele Băncii Româneşti!


NOU!!! Poţi avea un card de credit MasterCard Gold fără a îndeplini criteriile de mai sus dacă constitui o garanţie de tip depozit colateral.

* se acceptă cetăţeni străini din ţările OECD sau din Bulgaria, Croaţia, Cipru, Letonia, Lituania, Macedonia, Serbia, Albania care sunt angajaţi ai unor instituţii financiare sau companii multinaţionale sau persoane din conducere/acţionari ai companiilor care au facilitate de credit la Banca Românească.


Care sunt limitele de credit ?

  • Limita de credit minimă: 6.000 Lei / 4.000 Lei în cazul cardurilor de credit garantate cu depozit colateral;
  • Limita de credit maximă: 75.000 Lei / 100.000 Lei în cazul cardurilor de credit garantate cu depozit colateral;

Bucuraţi-vă de flexibilitatea plăţilor, de o reţea de acceptare fără egal, de acces imediat la numerar, 24 din 24 de ore, prin reţeaua de ATM-uri, de asistenţă 24 din 24 de ore, disponibilă în peste 30 de limbi şi multe altele!Pute
ţi obţine mai multe informaţii despre cardul de credit de la Banca Românească apelând Serviciul Asistenţă Clienţi, disponibil 24 ore din 24, 7 zile din 7, la numărul de telefon +4 021.304.81.00.