A început sezonul cumpărăturilor fără griji. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi şi să te bucuri de el din plin. Ia-ţi Cardul Deştept de Cumpărături de la Banca Românească, un instrument de plată modern, sigur şi flexibil, pe o perioadă nelimitată!Consultă lista promoţiilor din această perioadă!Alege Cardul MasterCard Standard de la Banca Românească şi te vei bucura de beneficii variate:

 • Programul Rate Deştepte cu 0% dobândă şi 0% comision de activare pentru cumpărături de cel putin 200 Lei, până la 12 rate, la orice comerciant, din ţară şi străinătate.

 • Programul de până la 12 rate direct de la POS, în magazinele semnalizate cu sigla "Mastercard - Plata în rate".

 • Fără comision anual pe viaţă, dacă utilizezi cardul la cumpărături în anul anterior postării comisionului, în valoare de cel puţin 12.000 Lei.

 • Cea mai generoasă perioadă de graţie, de până la 61 de zile, în care nu plăteşti dobândă pentru cumpărăturile efectuate (inclusiv pentru rate).
 • Priceless Cities, program plin de experienţe surprinzătoare în peste 40 de orase din întreaga lume. Prin simpla înregistrare şi rezervare pe platforma https://www.priceless.com/en-us/tourist/SE/europe/region.html.

 • Acces gratuit la extrasul de cont prin e-mail, on-line prin Internet Banking, la sucursală sau prin poştă.

 • Serviciul SMS Alert, prin care primeşti informaţii în timp real, prin telefon, despre tranzacţiile efectuate şi autorizate (cumpărături şi retrageri de numerar).

 • Mastercard SecureCode - cardul tău este înrolat automat și gratuit în serviciul Mastercard SecureCode™. Astfel plătești on-line în condiții de securitate sporită, în doar 3 pași:
  · Inițiezi plata în magazinul on-line înrolat;
  · Introduci codul unic de securitate primit prin SMS (valabil doar pentru magazinele on-line înrolate la MasterCard 3D Secure);
  · Confirmi tranzacția.

  Dacă nu ai declarat încă un număr de telefon mobil, contactează Serviciul Asistență Carduri la numărul +40 21.304.81.00 (apelabil 24h/24, 7 zile din 7) pentru actualizarea informației!

 • Modalităţi de rambursare variate, incluzând varianta confortabilă de auto-debit. Cum funcţionează? Deschizi un cont curent, îl alimentezi şi Banca retrage automat la data scadenţei suma minimă de plată sau suma totală datorată, după cum doreşti.

 • Deţii un card de cumpărături de la Banca Românească? Dacă nu, te aşteptăm în sucursalele noastre pentru a descoperi avantajele suplimentare pe care ţi le oferim la achiziţionarea Cardului de Destept de la Banca Românească.