Poţi avea un card de credit MasterCard de la noi dacă:

  • eşti cetăţean român sau străin*, cu rezidenţă temporară sau permanentă în România
  • ai vârstă cuprinsă între 24 şi 70 de ani
  • venitul cumulat trebuie sa fie multiplu de 600 Lei, proportional cu numarul membrilor de familie, dar nu mai putin de 1600 Lei
  • eşti salariat şi ai vechime la actualul loc de muncă de: minimum 3 luni.

Sunt acceptate şi alte categorii de venituri. Pentru a afla care sunt categoriile de venituri acceptate, adresează-te unui consultant de vânzări în sucursalele Băncii Româneşti!


NOU!!! Poţi avea un card de credit MasterCard fără a îndeplini criteriile de mai sus dacă constitui o garanție de tip depozit colateral.

* se acceptă cetăţeni străini din ţările OECD sau din Bulgaria, Croaţia, Cipru, Letonia, Lituania, Macedonia, Serbia, Albania care sunt angajaţi ai unor instituţii financiare sau companii multinaţionale sau persoane din conducere/acţionari ai companiilor care au facilitate de credit la Banca Românească.


Care sunt limitele de credit ?

  • Limita de credit minimă: 800 Lei / 4.000 Lei în cazul cardurilor de credit garantate cu depozit colateral;
  • Limita de credit maximă: 20.000 Lei / 100.000 Lei în cazul cardurilor de credit garantate cu depozit colateral;

Bucură-te de flexibilitatea plăţilor, de o reţea de acceptare fără egal, de acces imediat la numerar, 24 din 24 de ore, prin reţeaua de ATM-uri, de asistenţă 24 din 24 de ore, disponibilă în peste 30 de limbi şi multe altele!

Poţi obţine mai multe informaţii despre cardul de credit de la Banca Românească apelând Serviciul Asistență clienți, disponibil 24 ore din 24, 7 zile din 7, la numărul de telefon +4 021.304.81.00.