Anunț Lounge Mastercard

În urma deciziei luate de conducerea Aeroportului Internațional Henri Coandă, vă anunțăm închiderea temporară a lounge-ului Mastercard începând cu data de 17.03.2020. Posesorii de carduri Mastercard Premium ai Bancii Romanesti (Mastercard World) care vor dori să acceseze serviciile de lounge din Henri Coandă vor fi directionați către lounge-ul Tarom, care va rămâne deschis până la noi indicații. De asemenea, începând cu 16.03.2020, a fost restricționat și accesul pasagerilor în toate lounge-urile, inclusiv JET Lounge (Schengen) si AIR Lounge (Non-Schengen), din cadrul Aeroportului Internațional din Viena. Această măsură a fost luată ca urmare a deciziei guvernului austriac de a opri activitățile restaurantelor din țară.

Mulțumim
Echipa Banca Românească

  • acces gratuit pentru deținătorul cardului World MasterCard în MasterCard Lounge din aeroporturile "HENRI COANDĂ" - Otopeni şi "Aeroportul Internațional Viena"*;
  • acces facil în lounge, prin simpla prezentare a cardului WORLD MasterCard, însoțit de un act de identitate şi de cardul de îmbarcare;
  • ambient relaxant şi reconfortant, gustări şi bauturi răcoritoare, echipamente şi acces la internet;
  • zonă pentru fumători.

* În urma lucrarilor de reamenajare ale Terminalului 2 din Aeroportul Internațional Viena, vă invităm în noile lounge-uri temporare:

  • JET Lounge (Schengen)
    Începând cu 3 septembrie, accesul la Schengen-Lounge se va face imdiat după controlul de securitate de la West Pier (vezi hartă atasată).
  • AIR Lounge (Non-Schengen)
    Începând cu 20 august, accesul la salonul non-Schengen va fi în East Pier după controlul de securitate (vezi hartă atașată).