Cu o floare nu se face primăvară, dar cu cardul potrivit, da!

Dragi participanti la campanie,

Din cauza circumstantelor exceptionale in care ne aflam si pentru ca ne dorim sa diminuam expunerea la riscul de contagiune cu virusul COVID-19, va anuntam ca tragerea la sorti se va amana pana cand revenim la conditii normale de lucru.
Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul nostru de indata ce tragerea la sorti se va putea organiza in siguranta.

Multa sanatate tuturor!

******

Pentru ca tu să aduci primăvara mai repede în viața cuiva drag, ia-ti Cardul Destept în perioada 13 februarie - 15 martie 2020 si te poti bucura de plata in rate oriunde in lume!
Efectuează cumpărături de 300 Lei la orice comerciant (inclusiv online) și poți câștiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 5 vouchere eMAG în valoare individuală de 500 Lei.

Consulta regulamentul campaniei aici.


Mastercard - Plata în Rate la Carrefour

Ori de câte ori cumperi de la Carrefour și plătești folosind Cardul Deștept de la Banca Românească, poţi alege pe loc să rambursezi in 3 sau 6 RATE cu 0% DOBÂNDĂ!


Plătește cu cardul în magazinele partenere Vodafone și Orange și ai 0 costuri!

Plăteşte în magazinele Vodafone şi Orange cu cardul de credit de la Banca Românească în până la 24 de rate lunare şi ai 0 Lei comision de activare rate! Rambursezi astfel în rate fără dobândă şi fără alte costuri.

Poți transfera în 3, 6, sau 12 rate cumpărăturile efectuate la POS-urile din Orange shop România și pe www.orange.ro. Cumpărăturile efectuate la POS-urile din magazinele Vodafone pot fi transferate în rate după cum urmează:

  • 12 rate pentru cumpărăturile cuprinse între 400 si 800 lei
  • 12 sau 24 rate pentru cumpărăturile >= 800 lei


Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.304.81.00 (Serviciul Suport Carduri) pentru activarea opţiunii de rate potrivite.Lasă-te purtat pe rute noi

Bucură-te de experienţe surprinzătoare în peste 40 de oraşe din întreaga lume şi transformă o călătorie obişnuită în una de nepreţuit! Alege-ţi următoarea experienţă şi plăteşte cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească în străinătate. Rezervă acum pe www.priceless.com/romaniaSă mergi pe unde te poartă inima: DE NEPRETUIT

Plătește cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească când călătorești în străinătate - este mai ieftin decât să schimbi bani la casele de schimb valutar, atât din ţară cât și de afară. În plus, ai acces rapid la banii tăi, siguranţă, evidenţa clară a cheltuielilor și confort.