999 de motive

Când deja ai 999 de motive să folosești aplicația MyAccount, cu greu te poți abține, mai ales dacă vine vorba de premii! În perioada 2 decembrie - 31 ianuarie 2021, plătește cu cardul tău Banca Românească Mastercard în aplicația MyAccount și poți câștiga carduri Up Cadou în valoare de 100 euro.
Vezi detalii: https://www.telekom.ro/999motive/

Ai grijă de sănătatea ta la fel de ușor cum ai da o comandă online!

Descarcă aplicația SanoPass și înregistrează-ți cardul Mastercard emis de Banca Romanească pentru a beneficia de servicii medicale de prevenție gratuite și 15% cashback, în peste 850 clinici din toată țara. Mai multe detalii aici.


Când vine vorba de cadouri, nu uita de casa ta!

Plătește cumpărături de minim 200 de lei cu cardul tău Banca Românească Mastercard în magazinele Mobexpert sau pe www.mobexpert.ro, înscrie valoarea tranzacției prin SMS la 1816 și poți câștiga un premiu de care să te bucuri până la anul!


Mastercard te răsplăteste!

Dacă te-ai gândit să faci online cumpărăturile pentru sărbători și să eviți aglomerația, te așteaptă un cadou din partea noastră! Plătește comanda la Kaufland cu cardul tău Banca Românească și ai următoarea livrare gratis prin Glovo.


Mastercard - Plata în Rate la Carrefour

Ori de câte ori cumperi de la Carrefour și plătești folosind Cardul Deștept de la Banca Românească, poţi alege pe loc să rambursezi in 3 sau 6 RATE cu 0% DOBÂNDĂ!
Lasă-te purtat pe rute noi

Bucură-te de experienţe surprinzătoare în peste 40 de oraşe din întreaga lume şi transformă o călătorie obişnuită în una de nepreţuit! Alege-ţi următoarea experienţă şi plăteşte cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească în străinătate. Rezervă acum pe www.priceless.com/romania