Tu ce dorințe vrei să-ți îndeplinești?

În perioada 15 iunie - 31 octombrie 2017 solicită Cardul tău Deștept de la Banca Românească și bucură-te în primele 3 luni de 5% Cash-back înapoi pe card pentru orice cumpărături!

Cu fiecare 200 lei cheltuiți în magazine, pe internet, în țară sau în străinătate, noul tău card Deștept îți aduce bani înapoi!

Consultă Regulamentul Campaniei Promoționale aici.


Plăteste-ți cumpărăturile în Carrefour folosind cardul tău Mastercard de la Banca Românească și câștigi!

Perioada: 15 Septembrie 2017 - 31 Octombrie 2017

Plătește-ți cumpărăturile în Carrefour folosind cardul tău Mastercard de la Banca Românească, trimite un SMS cu valoarea tranzacției la numărul dedicat sau o poți înscrie pe www.participare.mastercard.ro și poți câstiga unul dintre premiile campaniei.

Premii:

  • premiul cel mare: autoturism DACIA DUSTER
  • + 50 vouchere cumpărături în valoare de 100 Euro fiecare

Locatii: Carrefour (Hypermarkets) & Carrefour market (supermarkets)

Regulamentul și detaliile campaniei pot fi consultate pe https://participare.mastercard.ro/regulament.pdf

APLICA ONLINE


Online plătești! La factura Digi economisești!

Perioada: 01 August 2017 - 31 Octombrie 2017

Plătește online factura în contul de client Digi cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească și primești automat o reducere de 10%* din valoarea facturii curente! În plus, primești 10%* din valoarea primelor 3 plăţi efectuate automat prin activarea opţiunii de plată recurentă!
(*în valoare de maximum 10 lei)

Regulamentul și detaliile campaniei pot fi consultate aici.

APLICA ONLINE


Campanie promoțională: ACCESUL GRATUIT în Saloanele LoungeKey în baza cardului de debit World MasterCard sau Business MasterCard!

În perioada 23 August 2017 - 31 Octombrie 2017 folosește cardul MasterCard World sau MasterCard Business de la Banca Românească pentru acces GRATUIT în peste 800 saloane VIP LoungeKey din întreaga lume!

Pentru mai multe detalii, poți contacta orice sucursală Banca Românească sau poți să suni la 021.304.81.00 (Serviciul Suport Carduri)!

APLICA ONLINE


Plătește cu cardul în magazinele partenere Vodafone și Orange și ai 0 costuri!

Plăteşte în magazinele Vodafone şi Orange cu cardul de credit de la Banca Românească în până la 24 de rate lunare şi ai 0 Lei comision de activare rate! Rambursezi astfel în rate fără dobândă şi fără alte costuri.

Poți transfera în 3, 6, sau 12 rate cumpărăturile efectuate la POS-urile din Orange shop România și pe www.orange.ro. Cumpărăturile efectuate la POS-urile din magazinele Vodafone pot fi transferate în rate după cum urmează:

  • 12 rate pentru cumpărăturile cuprinse între 400 si 800 lei
  • 12 sau 24 rate pentru cumpărăturile >= 800 lei


Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.304.81.00 (Serviciul Suport Carduri) pentru activarea opţiunii de rate potrivite.

APLICA ONLINELasă-te purtat pe rute noi

Bucură-te de experienţe surprinzătoare în peste 40 de oraşe din întreaga lume şi transformă o călătorie obişnuită în una de nepreţuit! Alege-ţi următoarea experienţă şi plăteşte cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească în străinătate. Rezervă acum pe www.priceless.com/romania
APLICA ONLINESă mergi pe unde te poartă inima: DE NEPRETUIT

Plătește cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească când călătorești în străinătate - este mai ieftin decât să schimbi bani la casele de schimb valutar, atât din ţară cât și de afară. În plus, ai acces rapid la banii tăi, siguranţă, evidenţa clară a cheltuielilor și confort.
APLICA ONLINE