În data de 03 Martie 2017, a fost organizată tragerea la sorţi ȋn cadrul Campaniei Promoţionale "Sărbătoreşte Luna iubirii cu Cardul Deştept". Cele 10 premii în valoare de 450 lei fiecare vor ajunge ȋn conturile caștigătorilor până la 31 Martie 2017 și vor putea fi utilizate pentru o cina romantică sau o şedintă SPA ȋmpreună cu persoana iubită sau alte surprize pentru cei dragi.

Fericiții câștigători ai Campaniei "Sărbătoreşte Luna iubirii cu Cardul Deştept" sunt:

  • Dl. ALEXANDRU BUNGHEZ din Constanța;
  • Dna. ALINA GABRIELA DRAGOMIR din Ploiești;
  • Dna. SORINA IUGA din București;
  • Dna. ALEXANDRA MIRELA POPESCU din Craiova;
  • Dna. VERONICA SANDU din Sibiu;
  • Dna. EUGENIA POPESCU din Călărași;
  • Alți 4 câștigători din București care nu au dorit publicarea numelui pe site-ul băncii.

Regulamentul Campaniei promotionale poate fi consultat aici.

Felicitări câștigătorilor și spor la cumpărături!Plătește cu cardul în magazinele partenere Vodafone si Orange și ai 0 costuri!

Plăteşte în magazinele Vodafone şi Orange cu cardul de credit de la Banca Românească în până la 24 de rate lunare şi ai 0 Lei comision de activare rate! Rambursezi astfel în rate fără dobândă şi fără alte costuri.

Poti transfera in 3, 6, sau 12 rate cumparaturile efectuate la POS urile din Orange shop Romania si pe www.orange.ro. Cumparaturile efectuate la POS-urile din magazinele Vodafone pot fi transferate in rate dupa cum urmeaza:

  • 12 rate pentru cumparaturile cuprinse intre 400 si 800 lei
  • 12 sau 24 rate pentru cumparaturile >= 800 lei


Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.304.81.00 (Serviciul Suport Carduri) pentru activarea opţiunii de rate potrivite.

APLICA ONLINELasă-te purtat pe rute noi

Bucură-te de experienţe surprinzătoare ?n peste 40 de oraşe din ?ntreaga lume şi transformă o călătorie obişnuită ?n una de nepreţuit! Alege-ţi următoarea experienţă şi plăteşte cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească ?n străinătate. Rezervă acum pe www.priceless.com/romania
APLICA ONLINESa mergi pe unde te poarta inima: DE NEPRETUIT

Plateste cu cardul tau MasterCard de la Banca Romaneasca cand calatoresti in strainatate - este mai ieftin decat sa schimbi bani la casele de schimb valutar, atat din tara cat si de afara. In plus, ai acces rapid la banii tai, siguranta, evidenta clara a cheltuielilor si confort.
APLICA ONLINE


Reduceri la cumpărături cu MasterCard

Alege cele mai moderne ţinute şi accesorii pe www.FashionUp.ro şi de fiecare dată când plăteşti pentru ele cu MasterCard® sau Maestro® ai automat reducere de 5%!

În plus, în a doua săptămână din fiecare lună beneficiezi de reducere specială de 10% la fiecare produs cumpărat!

APLICA ONLINE