Câstigă premii surprinzătoare!

În perioada 5 aprilie - 2 mai, achită cumpărăturile la Lidl cu cardul tău Mastercard de la Banca Românească, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1877 sau online pe surprize.lidl.ro/deluxe și poți câștiga super premii. Promoția este valabilă la cumpărăturile de minim 100 de lei, care să conțină cel puțin un produs din gama Deluxe.
Știm că munca de acasă poate fi o provocare uneori.

Mai ales când ai un birou improvizat. Plătește cu cardul tău Banca Românească Mastercard la Kaufland și poți câștiga premii care să se potrivească atât acasă, cât și la birou. Înscrie valoarea tranzacției prin SMS la 1817 sau pe www.mastercard.ro/campanie-kaufland.

Campanie valabilă în perioada 15 martie - 15 mai 2021.

Ai grijă de sănătatea ta la fel de ușor cum ai da o comandă online!

Descarcă aplicația SanoPass și înregistrează-ți cardul Mastercard emis de Banca Romanească pentru a beneficia de servicii medicale de prevenție gratuite și 15% cashback, în peste 850 clinici din toată țara. Mai multe detalii aici.Mastercard te răsplăteste!

Dacă te-ai gândit să faci online cumpărăturile pentru sărbători și să eviți aglomerația, te așteaptă un cadou din partea noastră! Plătește comanda la Kaufland cu cardul tău Banca Românească și ai următoarea livrare gratis prin Glovo.


Mastercard - Plata în Rate la Carrefour

Ori de câte ori cumperi de la Carrefour și plătești folosind Cardul Deștept de la Banca Românească, poţi alege pe loc să rambursezi in 3 sau 6 RATE cu 0% DOBÂNDĂ!
Lasă-te purtat pe rute noi

Bucură-te de experienţe surprinzătoare în peste 40 de oraşe din întreaga lume şi transformă o călătorie obişnuită în una de nepreţuit! Alege-ţi următoarea experienţă şi plăteşte cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească în străinătate. Rezervă acum pe www.priceless.com/romania