Campania Promoțională "Folosește cardul tau la cumpărături și primești cash-back înapoi!"

În perioada 01 Iunie - 31 August 2017 solicită Cardul tău Deștept de la Banca Românească si bucură-te în primele 3 luni de 5% Cash-back înapoi pe card pentru orice cumpărături!

Cu fiecare 200 lei cheltuiți în magazine, pe internet, în țară sau în străinătate, noul tău card Deștept îți aduce bani înapoi!

Consultă Regulamentul Campaniei Promoționale aici.Plătește cu cardul în magazinele partenere Vodafone si Orange și ai 0 costuri!

Plăteşte în magazinele Vodafone şi Orange cu cardul de credit de la Banca Românească în până la 24 de rate lunare şi ai 0 Lei comision de activare rate! Rambursezi astfel în rate fără dobândă şi fără alte costuri.

Poți transfera în 3, 6, sau 12 rate cumpărăturile efectuate la POS-urile din Orange shop România si pe www.orange.ro. Cumpărăturile efectuate la POS-urile din magazinele Vodafone pot fi transferate în rate după cum urmează:

  • 12 rate pentru cumpărăturile cuprinse între 400 si 800 lei
  • 12 sau 24 rate pentru cumpărăturile >= 800 lei


Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.304.81.00 (Serviciul Suport Carduri) pentru activarea opţiunii de rate potrivite.

APLICA ONLINELasă-te purtat pe rute noi

Bucură-te de experienţe surprinzătoare în peste 40 de oraşe din întreaga lume şi transformă o călătorie obişnuită în una de nepreţuit! Alege-ţi următoarea experienţă şi plăteşte cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească în străinătate. Rezervă acum pe www.priceless.com/romania
APLICA ONLINESa mergi pe unde te poarta inima: DE NEPRETUIT

Plateste cu cardul tau MasterCard de la Banca Romaneasca cand calatoresti in strainatate - este mai ieftin decat sa schimbi bani la casele de schimb valutar, atat din tara cat si de afara. In plus, ai acces rapid la banii tai, siguranta, evidenta clara a cheltuielilor si confort.
APLICA ONLINE


Reduceri la cumpărături cu MasterCard

Alege cele mai moderne ţinute şi accesorii pe www.FashionUp.ro şi de fiecare dată când plăteşti pentru ele cu MasterCard® sau Maestro® ai automat reducere de 5%!

În plus, în a doua săptămână din fiecare lună beneficiezi de reducere specială de 10% la fiecare produs cumpărat!

APLICA ONLINE