Prima plata online de minimum 300 lei efectuata la eMAG cu cardul tau MasterCard de la Banca Romaneasca iti aduce un card cadou in valoare de 50 lei!


Perioada:
1 Aprilie 2019 - 30 Aprilie 2019


Plateste online folosind cardul tau MasterCard si vei fi rasplatit cu un card cadou de 50 lei la prima comanda de minimum 300 lei realizata pe site-ul emag.ro, m.emag.ro sau in aplicatia de mobil eMAG *!
*sunt eligibile cardurile care nu au fost utilizate pe platforma eMag dupa 31 Martie 2018.


Regulamentul si detaliile campaniei pot fi consultate aici.


Cumparaturile destepte iti aduc cadouri perfecte!Cu o floare nu se face primăvară, dar cu cardul potrivit, da!

Promoția a ajuns la final iar Cardul Deștept a ales fericiții câștigători ai câte unui voucher eMAG în valoare de 500 de lei. Felicitări doamnei Nicoleta Lucaci din Oradea, doamnei Ana Ciobarca din Craiova, domnului Ion Purcăreanu din Bucuresti și domnului Gabriel Nițu din Târgoviste!
Le dorim spor la cumpărături și alegeri inspirate!


Banca Românească oferă 5 vouchere de cumpărături ce pot fi folosite exclusiv online la eMAG, în valoare de 500 RON fiecare, pentru ca tu să aduci primăvara mai repede în viața cuiva drag!

Plătește cu Cardul tău Deștept de cumpărături la orice comerciant (inclusiv online), de minimum 300 RON, în perioada 11.02.2019 - 08.03.2019, iar la final poți fi unul dintre cei 5 norocoși câștigători aleși prin tragere la sorți.

Afla mai multe detalii citind Regulamentul Campaniei aici.Plătește cu cardul în magazinele partenere Vodafone și Orange și ai 0 costuri!

Plăteşte în magazinele Vodafone şi Orange cu cardul de credit de la Banca Românească în până la 24 de rate lunare şi ai 0 Lei comision de activare rate! Rambursezi astfel în rate fără dobândă şi fără alte costuri.

Poți transfera în 3, 6, sau 12 rate cumpărăturile efectuate la POS-urile din Orange shop România și pe www.orange.ro. Cumpărăturile efectuate la POS-urile din magazinele Vodafone pot fi transferate în rate după cum urmează:

  • 12 rate pentru cumpărăturile cuprinse între 400 si 800 lei
  • 12 sau 24 rate pentru cumpărăturile >= 800 lei


Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.304.81.00 (Serviciul Suport Carduri) pentru activarea opţiunii de rate potrivite.Lasă-te purtat pe rute noi

Bucură-te de experienţe surprinzătoare în peste 40 de oraşe din întreaga lume şi transformă o călătorie obişnuită în una de nepreţuit! Alege-ţi următoarea experienţă şi plăteşte cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească în străinătate. Rezervă acum pe www.priceless.com/romaniaSă mergi pe unde te poartă inima: DE NEPRETUIT

Plătește cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească când călătorești în străinătate - este mai ieftin decât să schimbi bani la casele de schimb valutar, atât din ţară cât și de afară. În plus, ai acces rapid la banii tăi, siguranţă, evidenţa clară a cheltuielilor și confort.