Tu unde vrei să-ți petreci vacanța?

Perioada: 20 Aprilie 2018 - 30 Iunie 2018

Fă minimum 10 cumpărături cu Cardul Tău Deștept în perioada 20 aprilie - 30 iunie 2018, și poți câștiga una dintre cele două vacanțe oriunde vrei tu, în valoare de 2000 de euro.

Regulamentul si detaliile campaniei pot fi consultate aici.Câștigă un BMW cu Mastercard și Banca Românească

Plătește în Mega Image cu cardul tău Mastercard emis de Banca Românească și poți câștiga marele premiu: un BMW i3.Prima plata online efectuata la eMAG cu cardul tau Mastercard de la Banca Romaneasca iti aduce un card cadou in valoare de 30 lei!

Perioada: 5 Aprilie 2018 - 5 Iunie 2018

Plateste online folosind cardul tau MasterCard de la Banca Romaneasca si vei fi rasplatit cu un card cadou de 30 lei pentru prima comanda realizata pe site-ul eMAG sau in aplicatia eMAG*!

*sunt eligibile cardurile care nu au fost utilizate pe platforma emag in ultimul an

Regulamentul si detaliile campaniei pot fi consultate aici.

Cumparaturile destepte iti aduc cadouri perfecte!
Plătește cu cardul în magazinele partenere Vodafone și Orange și ai 0 costuri!

Plăteşte în magazinele Vodafone şi Orange cu cardul de credit de la Banca Românească în până la 24 de rate lunare şi ai 0 Lei comision de activare rate! Rambursezi astfel în rate fără dobândă şi fără alte costuri.

Poți transfera în 3, 6, sau 12 rate cumpărăturile efectuate la POS-urile din Orange shop România și pe www.orange.ro. Cumpărăturile efectuate la POS-urile din magazinele Vodafone pot fi transferate în rate după cum urmează:

  • 12 rate pentru cumpărăturile cuprinse între 400 si 800 lei
  • 12 sau 24 rate pentru cumpărăturile >= 800 lei


Tot ce trebuie să faci este să suni la 021.304.81.00 (Serviciul Suport Carduri) pentru activarea opţiunii de rate potrivite.

Lasă-te purtat pe rute noi

Bucură-te de experienţe surprinzătoare în peste 40 de oraşe din întreaga lume şi transformă o călătorie obişnuită în una de nepreţuit! Alege-ţi următoarea experienţă şi plăteşte cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească în străinătate. Rezervă acum pe www.priceless.com/romania
Să mergi pe unde te poartă inima: DE NEPRETUIT

Plătește cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească când călătorești în străinătate - este mai ieftin decât să schimbi bani la casele de schimb valutar, atât din ţară cât și de afară. În plus, ai acces rapid la banii tăi, siguranţă, evidenţa clară a cheltuielilor și confort.