Trăiește noul de Neprețuit

Plătește cu cardul tău Mastercard de la Banca Românească la orice comerciant de pe teritoriul României, înscrie valoarea tranzacției prin SMS la numarul de telefon 3725 sau online pe www.mastercard.ro/participare și poți câștiga o autorulotă, carduri prepaid pentru shopping sau multe alte premii.Promoția este valabila începând cu data de 27 iulie și până la sfârșitul lunii septembrie!

Consulta regulamentul campaniei aici.Într-un ritm nou, fii pe Flow.


Plătește cursa Flow cu cardul tău Mastercard de la Banca Românească între 01.06 - 30.08.2020 și primești gratis 3 minute extra pe trotinetă!

În plus, la minim 10 curse pe lună plătite cu Mastercard, dar fără a depăsi 2 curse plătite pe zi, primii 150 de utilizatori care ating pragul minim vor câștiga automat câte 1 ghiozdan reflectorizant.

Consultă regulamentul campaniei aici.Mastercard - Plata în Rate la Carrefour

Ori de câte ori cumperi de la Carrefour și plătești folosind Cardul Deștept de la Banca Românească, poţi alege pe loc să rambursezi in 3 sau 6 RATE cu 0% DOBÂNDĂ!Lasă-te purtat pe rute noi

Bucură-te de experienţe surprinzătoare în peste 40 de oraşe din întreaga lume şi transformă o călătorie obişnuită în una de nepreţuit! Alege-ţi următoarea experienţă şi plăteşte cu cardul tău MasterCard de la Banca Românească în străinătate. Rezervă acum pe www.priceless.com/romania