Banca Românească a lansat Campania "Depozite nou-constituite" pentru sume nou - atrase în perioada 20.03.2017-30.06.2017.
Oferta este valabilă pentru depozitele de tip "Avans NET" pentru care dobânda este plătită în avans, la data constituirii depozitului.
Procentul de dobândă oferit promoţional clienţilor persoane fizice este de 1,60% /an la RON pentru maturităţi de 7 luni sau 1,05%/an la RON pentru maturitaţi de 4 luni.

În cazul depozitelor standard cu plata dobânzii la scadenţa, pentru sumele economisite în valoare mai mare de 20,000 RON sau 5,000 EUR se oferă posibilitatea de a negocia dobânda depozitului.

Acesta este un anunţ publicitar, pentru detalii suplimentare contactaţi o sucursală a băncii.Îţi prezentăm Dicţionarul Termenilor Bancari şi îţi aducem oferte pe limba ta. Cu Depozitul Avans Net ai beneficii cât se poate de nete!

  • Beneficiezi de dobândă netă, fără impozit, pe care o primesti în avans, chiar la constituirea depozitului
  • 0 comision de retragere numerar când retragi dobânda în data constituirii depozitului
  • Nu se aplică comision de retragere numerar nici pentru lichidarea depozitului la scadenţă
  • Depozitele constituite la Banca Românească sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar din România, în limita plafonului de 100.000 EUR în echivalent lei per deponent


Vă informăm că, în conformitate cu Legea 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor şi Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, instituţiile de credit au obligaţia de a informa clienţii cu privire la schema de garantare a depozitelor si la categoriile de depozite excluse de la garantare. Aceste informaţii sunt accesibile aici.