Banca Romaneasca a lansat Campania "Depozite nou-constituite" pentru sume nou - atrase in perioada 20.03.2017-30.06.2017.
Oferta este valabila pentru depozitele de tip "Avans NET" pentru care dobanda este platita in avans, la data constituirii depozitului.
Procentul de dobanda oferit promotional clientilor persoane fizice este de 1,60% /an la RON pentru maturitati de 7 luni sau 1,05%/an la RON pentru maturitati de 4 luni.
In cazul in care suma economisita este mai mare de 20,000 RON sau 5,000 EUR se ofera si posibilitatea de a negocia dobanda depozitului.

Acesta este un anunt publicitar, pentru detalii suplimentare contactati o sucursala a bancii.Îţi prezentăm Dicţionarul Termenilor Bancari şi îţi aducem oferte pe limba ta. Cu Depozitul Avans Net ai beneficii cât se poate de nete!

  • Beneficiezi de dobanda neta, fara impozit, pe care o primesti in avans, chiar la constituirea depozitului
  • 0 comision de retragere numerar cand retragi dobanda in data constituirii depozitului
  • Nu se aplică comision de retragere numerar nici pentru lichidarea depozitului la scadenţa
  • Depozitele constituite la Banca Românească sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar din România, în limita plafonului de 100.000 EUR în echivalent lei per deponent


Va informam ca, in conformitate cu Legea 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor şi Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, institutiile de credit au obligatia de a informa clientii cu privire la schema de garantare a depozitelor si la categoriile de depozite excluse de la garantare. Aceste informatii sunt accesibile aici.