Economisește și timp și bani. Aplică 100% online pentru Pachetul eSențial și ai acces la trei produse bancare esențiale:

  • Cont curent în lei
  • Card de debit Mastercard Gold
  • Internet Banking.

Mai mult, prin intermediul Pachetului eSențial, ai la dispoziție și serviciul SMS Alert prin care ești notificat în legatură cu activitățile asociate contului tău curent.

Alege Pachetul eSențial ca să poți face cumpărături online și în magazine de la orice comerciant din România și de oriunde din întreaga lume, dar și pentru acces permanent la disponibilul din cont de la orice bancomat din țară și străinătate.

Alege Pachetul eSențial pentru a face transferuri către conturile deschise la Banca Românească sau alte bănci din ţară sau străinătate precum și multe alte beneficii prin soluția Internet Banking, e-Bancamea.

Pachetul eSențial este gratuit (comision lunar zero) dacă, lunar, ai încasări ≥1000 Lei și efectuezi o plată cu cardul inclus în Pachet. În plus, beneficiezi de:

  • comisioane zero pentru: deschiderea contului și administrarea cardului de debit Gold Mastercard, livrarea cardului de debit pe teritoriul României; retrageri de la ATM-urile BROM și alte bancomate din România/alte țări membre UE, încasări, plăti efectuate prin Internet Banking, precum și pentru administrarea serviciilor Internet Banking și SMS Alert incluse în pachet; efectuarea cumpărăturilor la POS - urile comercianţilor acceptanţi;
  • reduceri de dobânda pentru creditele de consum și ipotecare;
  • comisionul de administrare al conturilor curente în valută asociate acestui tip de pachet este zero.

Poți aplica pentru Pachetul eSențial dacă ai peste 18 ani, cetăţenie unică română, rezidenţă fiscală unică în România și nu ești deja client Banca Românească.

Click aici https://www.e-bancamea.ro/ pentru înrolare 100% online, în numai 10 minute. Ai de parcurs patru pași simpli:

1. IDENTIFICARE - este pasul în care colectăm un prim set de date în vederea începerii procesului de înrolare.

2. DESPRE TINE - aici îți solicităm elemente de identificare detaliate, specifice unei deschideri de cont uzuale.

3. APEL VIDEO - validăm unele informații furnizate de tine în pașii anteriori prin intermediul unui apel video.

4. SEMNARE - este momentul în care vei semna electronic documentele asociate pachetului eSențial.

După parcurgerea celor patru pași, vei primi pe adresa de email contractul semnat digital precum și credențialele de acces în soluția de internet banking iar, în câteva zile, primești prin poșta cardul de debit premium, MasterCard Gold.

Click aici https://www.e-bancamea.ro/ pentru înrolare 100% online!