Termeni şi condiţii

 

Termeni de utilizare a website-ului, securitatea datelor personale


Aspecte juridice

Acesta este pagina web oficiala Banca Romaneasca S.A.

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate corporatiei Banca Romaneasca S.A.


Cei care acceseaza aceasta pagina au urmatoarele drepturi:

  • explorarea continutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
  • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre aceasta pagina web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea paginii web Banca Romaneasca S.A).
  • persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Banca Romaneasca S.A. isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Datele si informatiile sunt prezentate in pagina web Banca Romaneasca S.A. numai in scopuri informative, fara ca pagina web a bancii sa contina oferte de a contracta. Banca Romaneasca S.A. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura paginii web in orice moment si fara preaviz.

Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Banca Romaneasca S.A. si sunt proprietatea ei exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - Banca Romaneasca S.A., precum si realizarea de link-uri, fara acordul in prealabil din partea bancii, da dreptul unilateral si neechivoc ca Banca Romaneasca S.A. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Completarea datelor personale pe acest site reprezinta acordul dumneavoastra ca acestea sa intre in baza de date a bancii si ca banca sa prelucreze datele personale conform prevederilor Regulamentului 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si cu politica privind confidentialitatea.

Trimiterea unei solicitari pe site-ul bancii reprezinta acordul ca banca sa contacteze clientii, direct sau prin partenerii sai contractuali, utilizand datele personale in acest scop, pentru a comunica informatiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare si pentru realizarea de campanii de vanzari si de marketing, analize si alte activitati similare.

Disclaimer
Prezentul logo apartine exclusiv Bancii Romanesti S.A. ("Banca") si nu poate fi utilizat decat cu acordul prealabil in scris al acesteia. Orice utilizare altfel decat cu acordul prealabil al Bancii prin oricare modalitate, cu scop patrimonial sau cu titlu gratuit, reprezinta o incalcare a drepturilor acesteia. Prezenta logo-ului Bancii Romanesti S.A. nu reprezinta un angajament sau o obligatie irevocabila asumata de catre aceasta, nu garanteaza acordarea de catre Banca a creditului solicitat de terti prin intermediul partenerilor Bancii, nu garanteaza indeplinirea de catre parteneri a obligatiilor asumate de catre acestia.