Îţi stăm la dispoziţie cu informaţia de care ai nevoie pentru a lua decizia corectă.

Foloseşte modalităţile de contact pe care ţi le oferim în această secţiune, corespunzător tipului de informaţie de care ai nevoie. O echipă bine pregătită îţi va răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Ai nevoie de o ofertă?

Aplică online acum!

Dacă doresti să afli mai multe informatii despre un anume produs sau doresti să primesti rapid o ofertă, te rugăm să ne contactezi:

folosind acest formular

sunând la: +40 21 408.0808

(tarif normal)

Asistentă Clienti: Carduri

Telefon: +40 21 304.8100
apelabil 24h/24, 7 zile din 7
E-mail: card@brom.ro

Asistentă Clienti: Internet Banking

Tel: +40 21 305.9585
E-mail: ib@brom.ro

Asistentă Clienti: Reclamatii

Pentru informatii cu privire la situatia contractuala si produsele detinute, va rugam sa va adresati sucursalei unde sunteti inrolat ca si client.

Detalii de contact gasiti aici: Sucursale Banca Românească.

Dacă există lucruri care te nemulțumesc în relația cu noi sau dorești să raportezi o anumită situație, te rugăm să utilizezi acest formular astfel încât mesajul tău să ajungă cât mai rapid la noi.

Te rugăm să utilizezi acest formular exclusiv pentru reclamatii; pentru alte informatii poti folosi celelalte metode de a ne contacta expuse în această pagină.
De asemenea, găsești aici informații suplimentare privind procesul de administrare a reclamațiilor.

Contact general

Pentru informatii generale si orice alte subiecte în afara cererilor de produse si servicii bancare, te rugăm să utilizezi acest formular.

Avertizari de integritate

Banca Românească S.A. acorda o deosebita importanta identificarii unor eventuale practici necorespunzatoare ale salariatilor sai in activitatea desfasurata, dezvoltand in acest sens reglementari interne, precum si canale de raportare care sa asigure comunicarea, cu buna credinta, a ingrijorarilor personalului BROM si ale tertelor parti cu privire la actele necorespunzatoare si/sau practicile de contabilitate si audit care contravin practicilor internationale si prevederilor aplicabile, precum si cu privire la frauda, coruptie sau conflicte de interese, sau a incalcarilor legislatiei cu privire la combaterea si prevenirea spalarii banilor, identificate in cursul desfasurarii activitatii sau relatiei de colaborare cu Banca.